Livet og dagligdagen i Vuggestuen Chr. X.

Alle børn i vuggestuealderen er forskellige og har forskellige behov - særligt de helt små, som stadig sover flere lure. Det er der plads til her!

Men en ganske almindelig hverdag i vuggestuen kan se således ud:

Kl. 07.00 åbner vi hos Uropatruljen. Børn, der ikke har spist morgenmad hjemmefra kan selv medbringe morgenmad, og spise det her. 

Kl. 08.00 går børn og voksne på deres egne stuer.

Kl. 09.00 Der holdes morgensamling på stuerne, hvor vi synger f.eks. efter stuens sangbog eller sangkuffert, og børnene får lidt at drikke og spise. Her taler vi med børnene, om hvad der skal ske i dagens løb, hvem der er her, og hvem der ikke er her.

Kl. 09.30, efter morgensamlingen, har børnene aktiviteter, leger inde eller ude på legepladsen eller tager på tur ud af huset.

Kl. 11.00 spiser vi frokost. Børnene har selv madpakker med. Efter frokost er det tid til middagslur for de fleste af børnene. De mindste børn sover ude i krybber eller barnevogne, mens børn fra ca. 2 år og op sover inde i deres små senge.

Kl. 14-15.00 får børnene løbende brød og frugt, efterhånden som de vågner. Alle stuerne har en brødordning, hvor forældrene skiftes til at have brød med. Herefter går vi som regel på legepladsen, hvis temperaturen tillader det.

Kl. 16-17.00 er børnene igen samlet nede hos Uropatruljen, eller er ude på legepladsen.